Overzicht alle woningen

Appartement - 2 personen

Dit appartement bevindt zich boven de Deel. Geschikt voor twee personen met eventueel een derde op de slaapbank. Toilet en wastafelel zijn aanwezig. De douche bevindt zich op de begane grond. In het appartement is geen keuken aanwezig maar wel de mogelijkheid om koffie en thee te maken.

Meer info >

Voor- en achteraanzicht

Huisje B - 4 personen

De bungalow staat het dichtst bij de Oude School en het terras grenst direct aan het erf. De bungalow is in 2012 helemaal gerenoveerd en bestaat uit een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over Auping bedden, de andere slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer is helemaal vernieuwd en eigentijds ingericht. Aantal slaapkamers ..

Meer info >

Huisje A

Huisje A - 4 personen

De bungalow staat tegenover de Oude School en het terras grenst direct aan het erf. De bungalow is in 2012 helemaal gerenoveerd en bestaat uit een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over Auping bedden, de andere slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer is helemaal vernieuwd en eigentijds ingericht. Aantal slaapkamers ..

Meer info >

Huisje C

Huisje C - 4 personen

De bungalow staat het verst weg van De Oude School en het terras grenst direct aan het weiland. Het uitzicht is hier spectaculair! De bungalow in Scandinavische sfeer is in 2012 helemaal gerenoveerd, is iets ruimer dan de overige twee huisjes en bestaat uit een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over Auping bedden, de andere slaapkamer heeft een stapelbed..

Meer info >